Høst opprydding

Tilbyr alle typer hagearbeid

Kontakt:      

Pen Hage AS

tlf:  96 810 331

tlf:  40 205 404

kontor@penhageas.no

Adamsrødveien 39

3153 Tolvsrød

  • Ikke bli overvurdert rolle planter - kan trygt si at er byggesteinene i vårt miljø. Ja, alltid - fra øyeblikket hagen, selvfølgelig, i en annen form enn det er nå, har blitt en integrert del av husholdningen: selv om plassen inneholder kun noen få potter ...


  • Uansett hvordan du ser på plante, vil alltid være den viktigste delen av hagen. Det er rett og slett uerstattelig. Og en ting er sikkert - vi vil aldri finne hennes erstatter. Slike er dets betydning i mikroskala. Og i verden?


Løvtrær og busker mister bladene. Du må være systematisk fjernet fra plenen. Råtnende løv på plenen føre til vekst av sopp som angriper planter i hagen.

Friske blader kan brukes som mulch for å dekke planter lite motstandsdyktige mot lave temperaturer eller bruke på kompost. Ødelegg befengt blader. Noen veldig fin, verdt tørr og brukt til vinteren komposisjon. 

Hvis du ikke har gjort dette før, bør det nå fortsette å organisere hagen. Hvis det ikke er for kaldt og ikke snør, kan vi trimme og fjerne de tørre delene av stauder og gress.

Fremdeles raker vi fallende blader. De kan ikke holde seg på plenen, fordi de er kilden til råtnende gress.

Etter den første sterke frost, når jorda litt kaldt, starter vi dekker frostfølsomme planter. For å dekke bruk f.eks vinter duk, jord, bark, grener av nåletrær.

Vi beskytter spesielt unge planter plantet i høst, blomsterløk, roser, lyng og hortensia, etc.

Dekker også de potter der planter vokser permanent.


Det hender at høsten er lang og tørr. Deretter skal vannes vintergrønne løvfellende og nåler busker, fordi de har før utbruddet av kaldt vær for å hamstre vann.

Når jord fryser, vil det være for sent og solen av vinterdager, vil planter være som følge av fordampning prosessen raskt miste små vannforsyninger.

Dette fører til den såkalte fysiologisk tørke, noe som fører til tørr planter.

Vi forbereder hagen for vinteren.

Ring oss, vi kommer og tilbyr deg våre tjenester til avtalt pris.