Plener

Tilbyr alle typer hagearbeid

Våren plengjødsel er en viktig del av skjønnhet - planter, etter en vanskelig vinter i vårt klima, trenger de riktig pleie.

Tidlig stimulering av vekst av gress, sikrer vegetasjon bra i begynnelsen av sesongen. På denne måten, styrking av aboveground delen og definitivt bedre rotutvikling. Den dype rotsystem gir mer effektiv næringsopptak av det som senere ville være bedre å bruke gress næringsstoffer og vann.

Startdose av gjødsel anvendes på våren drives i første rekke bør være rik på nitrogen. Nitrogen er det element som i størst grad bestemmer vekst og utvikling av gress. Denne komponenten påvirker også meget betydelig de farge plener.

Kontakt:      

Pen Hage AS

tlf:  96 810 331

tlf:  40 205 404

kontor@penhageas.no

Adamsrødveien 39

3153 Tolvsrød

  • Ikke bli overvurdert rolle planter - kan trygt si at er byggesteinene i vårt miljø. Ja, alltid - fra øyeblikket hagen, selvfølgelig, i en annen form enn det er nå, har blitt en integrert del av husholdningen: selv om plassen inneholder kun noen få potter ...


  • Uansett hvordan du ser på plante, vil alltid være den viktigste delen av hagen. Det er rett og slett uerstattelig. Og en ting er sikkert - vi vil aldri finne hennes erstatter. Slike er dets betydning i mikroskala. Og i verden?

Ring oss, vi kommer og tilbyr deg våre tjenester til avtalt pris.